Gumicsivá Rossz Kedve

Rosszkedv-Etűdök, mulandóság-motetták, félig agyonvert elméletek arról hogy miért zavar mindenkit valami bennem...

Háttérzene

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Emberelőnyben az emberevők

2007.11.07. 09:07 :: Gumicsivá

Emberelőnyben az emberevők. Arra gondoltam tegnap, hogy a nők agya eredetileg össze volt kapcsolva. Csaknem meggyőződtem erről. A férfiaké még most is össze van, erről szereztem bizonyosságott ott lenn, a gyártelep szívében, egy dohos és füstös próbateremben, lenn. Apák és fiaik voltak ott, noha kortársak eredetileg, de apa-fiú szerepeket cserélgettek minden percben, harmóniában és egyetértésben, úgy kommunikáltak, hogy mi ketten Adrival nem érthettük azt. Hát ebből gondolom hogy össze vannak kötve az agyaik.


Kávét sör helyett, ennek jegyében élünk mostanság. Rohadt szép volt a Duna is.

Két hájas, szederjes orcájú vénség rosszallóan figyelt engem a buszon.
Mérlegeltek, ítélkeztek, rázták a fejüket.
Sőt az egyik még azt is mondta: Ptyűjjöj.

Én észrevettem, hogy párnapja szuszogok, nem tudatosan, de szuszogok egyfolytában, mint akinek épp transzformálódnak a légutai, mint akire épp lecsapni készül egy árny, hogy gallérjánál fogva betoloncolja az éjjel horkolók beteges, torz világába. Hajnalban hallgatózom - mi ez, mi szuszog? Basszameg, én szuszogok, és nem tudom enyhíteni a tüneteket, valami jóvátehetetlenül készül a szervezetemben.

1 komment

Címkék: kávé sör szerelem duna gyártelep szuszogás összekapcsolt agyak

A bejegyzés trackback címe:

https://gumicsivarosszkedve.blog.hu/api/trackback/id/tr84221036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etel és az éjjeli csikk csonkok 2007.11.08. 14:25:12

A kátrány maci bújt melléd az ágyba, rémálmaid közben az ő nyakát szorongatod. Fulladásos görcsök közepette, de minden éjjel melléd fekszik hogy plüss mancsaival bánatosan simogassa a mellkasod mélyén a tüdőt, melyben férrenyelt füst gomolyok és ebéd és vacsora falatok forgyogó pépes leve kavarog. Mikor reggel felébredsz közösen szívjátok el az éjjeli maradékot. A türelmetlen csikkeket...
süti beállítások módosítása