Gumicsivá Rossz Kedve

Rosszkedv-Etűdök, mulandóság-motetták, félig agyonvert elméletek arról hogy miért zavar mindenkit valami bennem...

Háttérzene

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Tiszteletem teszem a Rendszer™-ben

2008.01.12. 19:53 :: Gumicsivá

Képzeld el a tökéletes világot, ahol minden mozdulat elegáns, és minden szó frappáns, és a pillanat száz fényévet ér, ahol a véreddel egy ütemben lüktet és bizsereg a hatalom mindenek felett, és árad a bizonyosság.

                                                        X

Felszállhatsz a járatra, mely a Rendszerbe™ visz, de csak, ha az életed nem kedves.
X.Vesszen minden.X A Rendszer™ miatt majd nem bírsz mások szemébe nézni, de ha ezt bátran viseled, akkor minden méltó lesz hozzád.

                                                        X

Nem is tudom, verjenek agyon, legyen vége: volt egy ilyen percem. De az ehhez hasonló jeges verejtékes fulladós délelőttök sem nyomhatnak el. Ha lehúz a verapara, belekapaszkodom a seggembe és átvészelem az örvényt. Túl kell élni ezt a mai reggelt is, és akkor utána minden jó lesz. Minden jó lesz, eszméletlen szép. Kit érdekel, ha csak egy percig, a Rendszer™-ben minden kar- és faliórát felrobbantott és megsemmisített a rendszergazda, ezáltal elzárta az időt is.
Ezek a bíbor árkok itt a szemem alatt a stigmák, két menetjegy a pokolba. Ne nézz tükörbe, és minden jó lesz.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gumicsivarosszkedve.blog.hu/api/trackback/id/tr13294895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Etel 2008.01.12. 21:34:41

Nem nehéz, úgyértem. Úgyértem. A mozdulatok kecses és gyors és pontos eleganciája. És a nők kihívóak és a férfiak figyelmesek. Senki nem alázkodik mindenki gyaláz, mégsincs senki fölényben mert ebből mindenkinek egyformán jut. Egy olyan világ ahol nem történik meg az értelmetlen, mert mindenki tudja mi a humoros, kellő, illő helyénvaló csak a rendszer(világszabály)szempontjából. Az ember nem utatkozik, mert mindenki bátor és képes megnyilatkozni ott ahol kell és akkor. Nincs szükség bűnre, mert a nők nem sírnak, örökké hideg nedves a szemük. A szeretők szeretkeznek, bátran és önbizalommal teli. És mindenki mindig a képességei szerint és aki felnőtt éretten és természetesen cselekszik. A természet szerint a természete szerint. És közben még mindig mind különböző.
süti beállítások módosítása