Gumicsivá Rossz Kedve

Rosszkedv-Etűdök, mulandóság-motetták, félig agyonvert elméletek arról hogy miért zavar mindenkit valami bennem...

Háttérzene

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mindig tedd azt, ami a legjobb

2007.12.17. 19:30 :: Gumicsivá

A kettős személyiségbe még senki nem roppant bele.

                                 *

A Török Pál utcában (...) jön szembe. Előhúz a táskájából négy darab színes kapszulát. Egy kéket, egy pirosat, egy narancssárgát és egy sötétzöldet. Nekem adja őket.
Elindulok a Kálvin tér felé. Beveszem a számba az egyiket. Nem merem végig elszopogatni, félek, hogy sok lesz és amúgy nyálasan elteszem a zsebembe.

Felemelem a fejem és pörgök egyet a testem körül. Az ég pörög velem. Nevetek, pedig nem akarok. Hirtelen nyár van. A metróaluljárót nem érem el, mert az ágyamban vacogok a sötétben. Nagyon félek. Felállok, kinézek, kinn éjszaka van. Elindulok a szobában, és megpróbálom felkapcsolni a villanyokat, mert semmit nem látok. De hiába kapcsolgatom, csak sötétszürke fény jön mindenhonnan. Hirtelen benyit az öcsém és az anyám. A szőnyegen fekszem összeesve. "Mi ez a fényár?" A sötétben fekszem.
Felébredtem?

                                                               *
Csezdmegmenny.

7 komment

Címkék: szerelem narkó zavar félálom alvajárás identitászavar

A bejegyzés trackback címe:

https://gumicsivarosszkedve.blog.hu/api/trackback/id/tr53267340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sányi 2007.12.19. 14:07:04

Üdv neked kedves lány!

Etel 2007.12.19. 14:46:14

Ki ez az új fa szopó, aki megint beállít ide fogpiszkáló lóg ki a szája sarkából és ide nyáladzik az igényes oldaladra. Csiva én a helyedben kitiltanám innen... Például ki ez a Sanyek??

Sándor 2007.12.19. 15:25:14

Te Etel!

Engem fasszopózol le?
Csiva úrhölgy csak sejti, hogy ki vagyok.
Amennyiben emlékszi a tegnapra.

Gumicsivá 2007.12.19. 19:27:59

Lassan itt a karácsony, együtt a család a virtuális térben.

Jani 2007.12.22. 14:02:51

nemtom. max az hogy sok vörösbor, és nyálas zenék közt kevésbé nyálasakat válogatni, vagy lesétálni a partra pár kisüveges kommersszel

azér ez egy elég gyenge karácsony lesz..
lehetne belerizsázni olyanokat hogy ilyenkor együtt a család, meg jobban figyelnek hogy ne égjen szarrá a pulyka, mint tavaly, tavalyelőtt, de alapvetően nem látok semmi bíztatót :) ünnepekre fel
süti beállítások módosítása