Gumicsivá Rossz Kedve

Rosszkedv-Etűdök, mulandóság-motetták, félig agyonvert elméletek arról hogy miért zavar mindenkit valami bennem...

Háttérzene

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ki mas mondana neked, hogy ajlavju, tokfej

2007.10.16. 10:18 :: Gumicsivá

Boncolás. Szerintetek sokkolna az előttem heverő húsvér másom, egy érzékeny rendszer pőrén és szétbarmolva? Szerintem sokkolna, de így lenne jó. Ha lehetne újra, akkor orvos lennék. Hiányzik Rohi. A gyöngyöző nevetése, a keze melege, az otromba suttogása mely izgatja a cimpám. Rég nem éreztem Őt. Talán meghalt???????? Anyám reggel egy nyirkos kamillás zsepivel kergetett, a pörköket szedné le az ótvaromról, az ajtófélfának csapódtam, "hadd szedjem le a körmömmel baszki" "ne mondd hogy baszki, gusztustalan" véresre kapart a mosdóból kiszóltam neki "te is tudod hogy nem a baszki a baj, akkor mér mondod hogy a baszki a baj?" Ha orgazmus közben alacsony a pulzus az a gép vagy a szexuális kultura ratyiságát jelzi?

2 komment

Címkék: kultúra szexuális pulzus baszki ótvar

A bejegyzés trackback címe:

https://gumicsivarosszkedve.blog.hu/api/trackback/id/tr50197827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mázas Mézes Etele 2007.10.17. 10:22:57

EZT NEKED ÍRAM:
organizál, gargalizál, orgamenseket kapargizál az
- Ezt nézd - a füzetét az arcomba nyomja - vér! -áhítja tágra nyílt szempárral.
- belőled folyt ki? - kérdezem
- tanár úr, mi volt az, az ott izé, az mondja már el mégegyszer? -hányja a tépedt Karfiola.
A tanár úr itt ül melettem grafika elméletet oktat.
Ma gargalizáltam cserszömörce lével. három darab vonalra rárakom... nyílván klasszikus stílusban... a szimetriára mindenképpen törekednem kell. - magyaráz és néha a mnitoromra pillant, most is - kenyérbetűk csoportja. Photografer programm- betű helyesítő.
Nemiszervhez hasonló ékezetek az i betűkön.
- mi az az ugráló szám, tanár úr? -kérdezem.
- A verzál szám a tizenkilencedik századtól bevezetett, az előtt csak ugráló számok voltak, ezeknek lenyúló és felnyúló száruk van, és nem ugranak ki a szöveg képből. - megjött Farkas tanár úr. - helo belo - halattszott levett opacitivel a tanári szobából.
- LIGATÚRÁK - kiáltja. - ... kúrír betűtípus. ejtsd:courier.

a gondolataim elkalandoznak...meztelen vonagló tested, nem viselsz csak egy vérnyomás márőt a bal csuklódn, egyre elszorítja a verőered. egyszerre csipog gép és sikoltasz te...
süti beállítások módosítása